Wie is wie?

Sarah Vanhee is een kunstenares wiens werk al jaren lokaal en internationaal te zien is. Haar indisciplinaire projecten proberen radicale verbeelding in de realiteit te brengen, bewegend tussen de civiele ruimte en het institutionele kunstenveld. Ze werkte in open velden, privé-woonkamers, theaters, gevangenissen, op publieke canvassen, in vergaderzalen, etc., met mensen van alle achtergronden en leeftijden.  Sarah initieerde BOK als een langlopend, lokaal project in een poging om de civiele ruimte te gebruiken als platform voor de uitwisseling van niet-dominante, belichaamde kennis.  

Flore Herman is publiekswerker, dramaturg en producer. Ze werkte voordien voor het Kunstenfestivaldesarts en met performers Anne Thuot en Sara Sampelayo. Vandaag engageert ze zich in participatieve kunstprojecten die de onzichtbaarheid van lichamen en kennis in de Brusselse publieke ruimte in vraag stellen. Ze beschouwt sociaal-culturele bemiddeling en artistieke ondersteuning als een manier om actoren en levenservaringen te laten ontmoeten die dat anders misschien niet zouden doen, en die zo samen kunnen bijdragen aan meer sociale rechtvaardigheid.

Nadia Mharzi is opgeleid als sociaal-antropologe en is gepassioneerd door nieuwe communicatietechnologieën. Ze is betrokken bij de strijd voor meer sociale rechtvaardigheid en is momenteel actief in een vrouwenopvang in Brussel, ze werkte op het gebied van participatieve democratie en was mede-regisseur van "Cadavre exquis", een documentaire over het koloniale culturele erfgoed in België.

Nouha Mhamdi is studente recht en filosofie aan de Université Saint-Louis, en lid van het theatercollectief TransfoCollect in Schaarbeek. Ze is geïnteresseerd in de kwestie van toegang tot cultuur en neemt, samen met twee andere jongeren, al drie jaar lang deel aan de coördinatie van het culturele bemiddelingsproject #nofilter van het Kunstenfestivaldesarts.

 

Luisa Marc is productieverantwoordelijke en Cillian O'Neill staat in voor de communicatie, bouw van de tent en technische ondersteuning.

Alle leden van het BOK-team wonen in Brussel en hun verhalen zijn nauw verbonden met de stad.

Raad Van Bestuur: Audrey Leboutte, Anne Watthee en Eva Wilsens.