Wie is wie?

Sarah Vanhee is een kunstenares wiens werk al jaren lokaal en internationaal te zien is. Haar indisciplinaire projecten proberen radicale verbeelding in de realiteit te brengen, bewegend tussen de civiele ruimte en het institutionele kunstenveld. Ze werkte in open velden, privé-woonkamers, theaters, gevangenissen, op publieke canvassen, in vergaderzalen, etc., met mensen van alle achtergronden en leeftijden.  Sarah initieerde BOK als een langlopend, lokaal project in een poging om de civiele ruimte te gebruiken als platform voor de uitwisseling van niet-dominante, belichaamde kennis.  

Flore Herman is publiekswerker, dramaturg en producer. Ze werkte voordien voor het Kunstenfestivaldesarts en met performers Anne Thuot en Sara Sampelayo. Vandaag engageert ze zich in participatieve kunstprojecten die de onzichtbaarheid van lichamen en kennis in de Brusselse publieke ruimte in vraag stellen. Ze beschouwt sociaal-culturele bemiddeling en artistieke ondersteuning als een manier om actoren en levenservaringen te laten ontmoeten die dat anders misschien niet zouden doen, en die zo samen kunnen bijdragen aan meer sociale rechtvaardigheid.

Nadia Mharzi is opgeleid als sociaal-antropologe en is gepassioneerd door nieuwe communicatietechnologieën. Ze is betrokken bij de strijd voor meer sociale rechtvaardigheid en is momenteel actief in een vrouwenopvang in Brussel, ze werkte op het gebied van participatieve democratie en was mede-regisseur van "Cadavre exquis", een documentaire over het koloniale culturele erfgoed in België.

Ze worden bijgestaan door Sevie Tsampalla voor administratieve en productie, Luisa Marc als productieassistente en Cillian O'Neill voor communicatie, bouw van de tent en technische ondersteuning.

Het hele BOK-team woont in Brussel en hun verhalen zijn nauw verbonden met de stad.

Raad Van Bestuur: Audrey Leboutte, Anne Watthee en Eva Wilsens.

©2020 bodies of knowledge.